Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Knight of Cups

L.A. ifølge Terrence Malick Læs mere
2016
Drama
118 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play iTunes Blockbuster

I det drømmende drama 'Knight of Cups' forsøger forfatteren Rick at finde en mening blandt festerne og kvinderne i Los Angeles og Las Vegas.

Der er nemlig noget, der mangler i Ricks liv, men han kan ikke præcist sætte en finger på det. I sin søgen indleder han forhold til adskillige kvinder, bl.a. lægen Nancy, som han tidligere har været gift med, og den betagende Elizabeth, som han har gjort gravid. Derudover kæmper han også med tabet af sin bror og det anstrengte forhold til sin far.

Særligt én hændelse fra Ricks barndom hænger fast i hukommelsen - en historie fortalt af hans far om en ung prins, der bliver sendt til Egypten af sin far for at finde en perle. Da prinsen kommer frem, giver folket ham et bæger at drikke af, hvorefter den unge mand straks glemmer alt om både perlen og sin far og falder i en dyb søvn.

Terrence Malick er efterhånden blevet kendt for de mere fabulerende og drømmende film, der er minder om et billeddigt. Det kunne man bl.a. opleve i Cannes-vinderen Tree of Life og To the Wonder. På samme måde er ‘Knight of Cups’ bygget op om en idé, hvor skuespillerne fik lov til at udfolde deres karakterer i lange indstillinger. 

'Knight of Cups' har Christian Bale i hovedrollen som den desillusionerede Rick, og han flankeres af en lang række af smukke skuespillerinder, bl.a. Natalie Portman, Cate Blanchett, Imogen Poots og Freida Pinto. (copyright: kino.dk)

Rating star
2.8
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.