Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lad den rette komme ind

Original svensk vampyrfilm Læs mere
2008
Drama
114 min
Kan streames på
SF Anytime Netflix Viaplay C More

Filmen 'Lad den rette komme ind' er en svensk vampyrgyser fra 2008.

Handlingen udspiller sig i Blackeberg, en snehvid forstad til Stockholm i 1982, hvor den 12-årige Oskar (Kåre Hedebrant) bor med sin fraskilte mor i et trist lejligheds-kompleks.

Oskar er udsat for grov mobning i skolen af de lidt ældre børn Conny, Martin og Andreas. En dag flytter den nye pige Eli (Lina Leandersson) ind ved siden af. Oskar bliver opmærksom på hende, fordi han kun ser hende om natten i klatrestativet udenfor.

I det hele taget er der noget på én gang mystisk og dragende ved hende - Eli omkranses ligesom af en aura af kulde, hendes duft er usædvanlig, hendes påklædning sparsom - men hun udviser varme og forståelse overfor Oskar.

Eli bor sammen med Hakan, en lidt ældre mand, som man antager for at være hendes far. Efterhånden går deres hemmelighed op for Oskar, da deres tilflytning falder sammen med en række bizarre mord. Men for Oskar er Eli stadig den eneste, han kan føle sig tryg sammen med.

'Lad den rette komme ind' er blevet genindspillet på amerikansk som Let Me In og får premiere i 2011.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.