Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lev stærkt

Lev stærkt - og mærk konsekvenserne Læs mere
2014
Dansk
86 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime iTunes

Filmen 'Lev stærkt' handler om Nik og Martin, der er et par bedste venner med benzin i blodet. De elsker at snakke om biler, at fikse biler og køre meget, meget hurtigt i biler. Deres tid som unge drenge får dog en meget brat afslutning, da Martin kommer til at køre en kvinde ihjel, og derfor ryger i fængsel. 

Nik bærer også en stor del af skylden for uheldet, men kan ikke mande sig selv op til at tage ansvaret. I stedet bliver han uforvarende forelsket i Martins kæreste Signe og hun i ham. Nik ved, at han lever på en løgn, men kan ikke få sig selv til at sige sandheden - velvidende at den en dag vil indhente ham. 

Skulle du være i tvivl om, hvilke skuespillere der er på vej frem inden for dansk film, kan du nøjes med at se ’Lev stærkt’. Trekløveret i front består af henholdsvis Cyron Melville, Danica Curcic og norske Jakob Oftebro, som alle spås store og internationale karrierer.

Filmen er 
instrueret af Christian E. Christiansen, der før har gjort sig bemærket med film som ’Råzone’ (2006) og ’The Roommate’ (2011). Midt i hurtige biler og masser af drama, fortæller ’Lev Stærkt’ også en historie om at være fanget i en ond cirkle af skyld, ansvar og løgn. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.