Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Licorice Pizza

Af manden bag There Will Be Blood Læs mere
2022
Drama
133 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Amazon Prime

Filmen 'Licorice Pizza' er instruktøren Paul Thomas Andersons nyeste projekt efter senest at have lavet Den skjulte tråd.

Komediedramaet foregår i Los Angeles i 1973, hvor den high school-studerende og succesfulde barneskuespiller, Gary, forelsker sig hovedkulds i den 25-årige Alana.

Men det er ikke nemt at være hverken Gary eller Alana, som begge to står overfor hver deres skillevej. Gary er snart færdig med high school og skal finde sin vej i det spæde voksenliv, mens Alana er midt i 20'erne og skal til at være en "rigtig voksen".

Undervejs bliver de to og deres relation til hinanden udfordret. For det er svært at forene teenage-uskyldighed med næsten-voksen-fandenivoldskhed. Og har de nu også hinandens ryg, når det virkelig gælder?

I rollen som Gary ses Cooper Hoffman, der er søn af Philip Seymour Hoffman, som har arbejdet sammen med Paul Thomas Anderson på flere film, heriblandt The Master. Rollen som Alana spilles af Alana Haim, som normalvis er kendt fra bandet Haim, hvor hun optræder sammen med sine to storesøstre.

Derudover byder rollelisten på store navne som Bradley Cooper, Sean Penn og Tom Waits. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.9
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.