Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lonely Hearts

Love hurts... and kills Læs mere
2006
Drama
108 min

"Based on a true story" er ikke noget usædvanligt udgangspunkt for en film – men det er usædvanligt, at instruktøren Todd Robinson laver en film der handler om hans egen bedstefar i det virkelige liv.

Denne karakter, spillet af John Travolta, er i slutningen af 40’erne politi-detektiven Elmer C. Robinson, der – efter sin kones selvmord og med et traumatisk forhold til den tilbageboende søn – lægger mere end normal professionel energi i jagten på charmøren og svindleren Raymond Fernandez.

Sammen med sin elskerinde, Martha Beck, har Raymond fundet det som en genial levevej at forføre modne kvinder, blot for at frarøve dem hver en krone. Men en skønne dag går det galt, og Raymond og Martha går fra at være svindlere til mordere.

Hændelserne bliver kendt i amerikansk historie som "The Lonely Hearts murders", navngivet efter den kontaktannonce-sektion hvor Raymond og Martha mødtes. Det har dog været instruktørens ærinde at fortælle om Elmer Robinsons ensomme færd, og sagens dystre væsen der i sidste ende bliver en omklamrende besættelse for ham.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.