Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Lost City

Action-komedie med Brad Pitt Læs mere
2022
Action
92 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Jungle-eventyret 'The Lost City' handler om forfatteren Loretta, der lever af at skrive romantiske eventyrbøger. Hun skal her på en bogturne med sin nyeste bog, men kan ikke overskue det.

Det går da heller ikke være eller bedre for forfatteren, end at turneen snart udvikler sig til et vaskeægte eventyr langt fra fiktionens verden og inde i junglens dyb.

Da en rigmand kidnapper Loretta for at bruge hendes viden om arkæologi og oldtidssprog til at finde en skjult skat i en forsvunden by, kommer hjælpen måske fra uventet kant.

Derfor sætter hendes manager og bogforside-modellen Alan en redningsmission i gang. Alan tager turen efter hende ind i junglen, hvor det umage par snart er på flugt sammen fra rigmanden og hans håndlangere.

'The Lost City' blander komisk skattejagt med romantik og action, hvor filmen således lægger sig i samme boldgade som bl.a. Nu går den vilde skattejagt fra 1984.

Loretta spilles af Sandra Bullock, mens Alan portrætteres af Chaning Tatum. I rollen som den grådige skurk finder man Daniel Radcliffe, mens Brad Pitt dukker op i en mindre rolle.

Eventyret er instrueret af Nee-brødrene, der står til at skulle lave Masters of the Universe, mens manuskriptforfattene tidligere har fået publikum til at grine med komedien 22 Jump Street. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.