Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Masters of the Universe

He-Man er tilbage Læs mere
Action

'Masters of the Universe' er en ny film om det mægtige 80’er-ikon He-Man, der blev spillet af Dolph Lundgren i filmversionen fra 1987.

Filmen kommer til at følge den forældreløse Adam, der på et tidspunkt finder ud af, at han er en prins, hvis skæbne det er at blive landet Eternias redningsmand. Således må den uprøvede Adam nu forsøge at lære sine kræfter at kende og herved redde sit sande hjem fra den onde Skeletor og Castke Grayskulls værdifulde hemmeligheder.

Kyle Allen, der bl.a. har kunnet opleves i Steven Spielbergs musical West Side Story, skal spille He-Man i filmen, der instrueres af brødrene Aaron og Adam Nee, som bl.a. har filmene 'Band of Robbers' og The Lost City på deres CV.

De to brødre er desuden medforfattere på filmen, der skrives sammen med Dave Callaham, der bl.a. også har forfattet The Expendables, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings og Wonder Woman 1984 samt de kommende Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One og Part Two.

'Masters of the Universe' afventer biografpremiere. Mere omtale følger...

Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.