Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lucky Luke: Mod Vest!

Han er hurtigere end sin egen skygge - tegnefilm med dansk tale Læs mere
2008
Animation
87 min
Kan streames på
SF Anytime

I 'Lucky Luke: Mod Vest!' påtager Lucky Luke sig at lede en gruppe håbefulde nybyggere gennem det farefulde Vesten på rejsen fra New York til Californien.

Svindleren Mr. Crook har solgt dem jord, men gør alt for at de ikke skal nå frem inden for fristen på 80 dage. Med på slæb har Lucky Luke de fire Dalton-brødre.

På rejsen møder vi desuden de faste Lucky Luke-karakterer: hesten Jolly Jumper, hunden Ratata, bedemanden, indianere og saloon-piger.

Filmen leverer opfindsomme gags i et hæsblæsende tempo og er sprængfyldt med action. Det voksne publikum kan desuden more sig med referencer til filmklassikere, senere superhelte, westernhelte, og den moderne tid og kultur, vi lever i som et komisk indslag i 1880’ernes Amerika.

'Lucky Luke: Mod Vest!' står ved sin oprindelige form som tegneserie, men finpudser den originale Lucky Luke-æstetik såsom de røde solnedgange og dynamitsprængningerne. Og vores helt er ikke bare hurtigere end sin egen skygge, men hurtigere end nogensinde.

'Lucky Luke: Mod Vest!' vandt prisen for bedste feature på dette års Berlinale i kategorien Generation Kplus.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.