Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Magi i luften

Dansk ungdomsdrama af Simon Staho Læs mere
2011
Drama
88 min
Kan streames på
Blockbuster

'Magi i luften' er et dansk musical-drama om fire unge mennesker og én nat i storbyen.

Daniel, Lina, Stefan og Terese er 16 år. De er verdens bedste venner og på vej ud i natten... - en nat som alle andre, og alligevel som ingen anden, for når solen står op, vil deres liv og venskab være forvandlet for altid.

Daniel er håbløst forelsket i Lina, men Lina er håbløst forelsket i sig selv - og i rockstjernen, Niklas Ravn. Terese vil give sin mødom til Stefan, men Stefan vil hellere ud af skabet... ud til Daniel, som i øvrigt heller ikke er helt afvisende overfor Terese.

Alt kan og vil ske i Simon Stahos romantiske musical drama, hvor fire unge sætter deres følelser og drømme på spil i løbet af en enkel hæsblæsende nat.

'Magi i luften' er med dansk musik af bl.a. Gasolin, D:A:D, Laust Sonne, Dissy Mizz Lizzy, Østkyst Hustlers, Laid Back, Danseorkesteret, Halberg Larsen, OneTwo, News, Lis Sørensen, Anne Linnet og Gnags.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.