Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Maze Runner 2: Infernoet

Efter labyrinten Læs mere
2015
Thriller
129 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Disney+ Blockbuster

I 'Maze Runner 2: Infernoet' vågner Thomas og de andre overlevende fra labyrinten til en ny og helt anderledes hverdag. Gruppen befinder sig nu i en aflukket bygning, hvor de tilbydes mad og nyt tøj.

Samtidig viser det sig, at der bor andre unge, som også har overlevet tilsvarende labyrinter, og som nu ser frem til en bedre fremtid. Men det går hurtigt op for Thomas, at der er noget helt galt, og at deres nye værter har skumle bagtanker.

Derfor igangsætter gruppen en flugt, der uheldigvis fører til endnu flere udfordringer i det golde, farefulde område kaldet Infernoet.

'Maze Runner 2: Infernoet' følger op på den første filmatisering af James Dashners romanserie, som havde premiere sidste år. Plottet skiller sig markant ud fra etteren, og den action-fyldte science fiction-film kan til tider minde om en blanding af 'The Walking Dead' og The Road for The Hunger Games-publikummet.

Dylan O'Brien har igen hovedrollen som den handlekraftige Thomas, der forsøger at afsløre sandheden om den mystiske organisation WCKD. Seriens andet kapitel byder på nye skuespillere i form af Aiden Gillen fra 'Game of Thrones', Jacob Lofland fra Mud og Nathalie Emmanuel fra Fast & Furious 7.

'Maze Runner 2: Infernoet' er instrueret af Wes Ball, der også stod bag den første film. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.