Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Meet the Robinsons

Animationsfilm fra Disney om en dreng og fremtidsfamilien Robinson Læs mere
2007
Animation
106 min
Kan streames på
SF Anytime SF Anytime iTunes Blockbuster SF Anytime

Louis er et helt usædvanligt barn. Han blev afleveret som spæd på børnehjemmets trappe og siden er det ikke lykkes at finde en familie til ham.

Ikke fordi han er uartig, men fordi han er et geni, hvis hjerne hele tiden kommer på nye ideer og mærkelige opfindelser.

De fleste familier leder nemlig efter en dreng med sunde interesser som baseball frem for opfindelser som den erindringsscanner Louis opfinder for at huske sin mor.

Men så sker der pludselig mærkelige ting. En dreng ved navn William præsenterer sig som en agent fra fremtiden. En ond skurk, Bowlerhatfyren, er vendt tilbage fra fremtiden for at stjæle Louis’ opfindelse, og han må for enhver pris stoppes.

William tager Louis med en tur ud i fremtiden, hvor han præsenterer ham for sin skøre familie – Familien Robinson!

Undervejs får Louis og William imidlertid lavet ulykker i fortid, fremtid og nutid, og Louis finder ud af, hvorfor familien Robinson er så vigtige for fremtiden... og for ham selv.

 

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.