Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Memories of Murder (2003)

Af Parasite-instruktøren Læs mere
Action
131 min

Filmen 'Memories of Murder' er inspireret af Sydkoreas første seriemorder. og instrueret af manden bag Parasite

I 1986 fandt man liget af en kvinde i en grøftekant i Gyunggi-provinsen. Hun var blevet voldtaget og herefter kvalt med sin egen strømpe. Og hun var kun den første af en uhyggelig lang række af kvindelige ofre.

Det lokale politi kommer hurtigt under pres for at løse sagen, og derfor arresterer man fluks den første landsbytosse, som man får øje på, udsætter ham for lidt tortur og får en indrømmelse.

Situationen ændres dog, da en mere erfaren detektiv fra hovedstaden hidkaldes. Han insisterer nemlig på en ordentlig efterforskning lig dem man udfører i FBI. Snart er både han og hans team viklet ind i landets mest udmattende omgang katten-efter-musen.

Thrilleren 'Memories of Murder' er en moderne Sydkoreansk klassiker fra 2003. Filmen foregriber på mange måder David Finchers 'Zodiac' i såvel handling som grundstemning.

Instruktøren bag er Bong Joon-Ho, der i 2020 vandt tre Oscars for publikums- og anmelderhittet Parasite. 'Memories of Murder' er en af hans hovedværker, og en sjælelig efterfølger ses i det andet filmhit 'Mother' fra 2009. (copyright: kino.dk)

'Memories of Murder' afventer ny premieredato.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.