Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Mødregruppen

Dansk stjernespækket komedie Læs mere
2019
Komedie
99 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster NF+ Viaplay Rakuten TV HBO Max

I den danske komedie ’Mødregruppen’ lever den nybagte mor Line jetsetlivet i Hong Kong. Men da hun tager sin mand, den arrogante forretningsmand Bjørn, i at have en affære med barnepigen, så tager hun flyet hjem til Danmark.

Uden nogen steder at tage hen, ender Line i sin barndomsby på Fyn, som hun ellers havde svoret, at hun aldrig ville tilbage til. Det snobbede overklasseløg bliver i midlertidigt mødt med nogle helt nye værdier og venskaber, da hun bliver en del af fællesskabet i den lokale og mere primitive mødregruppe.

Hun har dog stadig et gammel udestående med sin indebrændte kusine Maja, og samtidig med lukker Bjørn alle kontier og truer med tage sønnen fra hende.

'Mødregruppen' er dansk folkekomedie med en dramatisk bundklang. Instruktøren bag har tidligere lavet Kartellet samt tv-serier som 'Nikolaj og Julie' og 'Nynne', mens manuskriptet er skrevet af Christina Sederqvist - den ene halvdel af komedieduoen Winnie og Karina. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.