Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Moonfall

Månen og Jorden på kollisionskurs Læs mere
2022
Action
120 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Katastrofefilmen 'Moonfall' følger den tidligere astronaut Brian Harper, der efter en mission gik galt, er blevet sendt ud i kulden hos NASA. Hans kollega Jocinda Fowler, der var med på missionen, arbejder dog stadig aktivt på feltet.

Da månen grundet uforklarlige årsager imidlertid forlader sin bane om Jorden, betyder det også, at menneskeheden står over for den totale destruktion.

Konspirationsteoretikeren KC Houseman blander sig nu i hele miseren, hvor skæbnen vil, at de tre parter finder sammen og nu må redde Jorden, inden månen smadrer alt.

'Moonfall' er instrueret af ødelæggelsernes mester Roland Emmerich, der tidligere har været garant for store eksplosioner og overdrevne ødelæggelser. Det med film som Independence Day, 2012 og The Day After Tomorrow.

Rollelisten byder bl.a. på Patrick Wilson, som man vil kende fra film som The Conjuring og Aquaman, mens Oscar-vinderen Hally Berry, der bl.a. har været aktiv i actionfilm som John Wick 3: Parabellum, Die Another Day og The Last Boy Scout, ligeledes er med. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.