Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Morbius

Jared Leto er Spider-Man-skurken Læs mere
2022
Action
108 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Filmen 'Morbius' er en del af Spider-Mans superhelteunivers og handler om en genial videnskabsmand, som lider af en sjælden blodsygdom.

Michael Morbius har således dedikeret hele sit liv til at finde en kur, hvilket bl.a. har medført opfindelsen af kunstigt blod, som har hjulpet patienter verden over, men aldrig ham selv.

Nu står han dog med en potentiel kur baseret på dna fra vampyrflagermus, men da han bruger sig selv som testperson, går det ikke helt efter planen.

Godt nok bliver Morbius stærkere, hurtigere og langt mere udholdende, end han nogensinde har været, men samtidig rammes han af en ukontrolleret trang til menneskeblod.

Samtidig lurer en dyster fjende i kulisserne, som sætter Morbius’ evner - og menneskelighed - på prøve.

Morbius er kendt fra Marvels tegneserieforlæg, hvor han fungerer som en antihelt på samme måde som Venom. Samtidig har han været oppe og toppes med superhelte som Spider-Man og vampyrjægeren Blade.

Jared Leto spiller titelrollen og er kendt fra så forskellige film som Oscar-vinderen Dallas Buyers Club og tegneseriefilmatiseringen Suicide Squad. Han står over for bl.a. Matt Smith fra den populære Netflix-serie The Crown og den erfarne Jared Harris fra bl.a. Chernobyl. (Copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
1.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.