Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Mortal Engines

Fra holdet bag Ringenes Herre Læs mere
2018
Science Fiction
128 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'Mortal Engines' er baseret på de populære science fiction-romaner med samme titel af Philip Reeve, der består af i alt 4 bøger.

Handlingen udspiller sig i en post-apokalyptisk fremtid 1000 år efter, at en altudslettende krig har ændret verden totalt. Storbyer er nu kommet på hjul, og nådesløst opsluger de mindre byer og stjæler deres ressourcer.

I storbyen London lever teenageren Tom, der kommer på sit livs rejse i mødet med en pige fra det lovløse territorium, og sammen kommer de på sporet af en faretruende hemmelighed.

'Mortal Engines' er en sci-fi-historie i stil med andre young adult-fortællinger som The Hunger Games og Divergent, her sat i en fantastiske dystopisk ramme skabt af special effect-folkene bag storfilm som Avatar og Guardians of the Galaxy.

Christian Rivers, som var visual effects supervisor på alle seks Midgårdsfilm, er instruktør på filmen, mens filmskaberen Peter Jackson har skrevet manuskriptet sammen med hans Ringenes Herre- og Hobbitten-medforfattere Fran Walsh og Philippa Boyens. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.