Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ninjababy

Gravid med en "ninjababy" Læs mere
2021
Drama
103 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Blockbuster

Den norske film 'Ninjababy' handler om den 23-årige Rakel, der drømmer om at blive alt fra astronaut til skovfoged og tegneserie-tegner. Hun sidder derfor på sit lille smårodede værelse og omformer sit liv og sine tanker til streger på papiret.

Rakels liv løber med andre ord afsted uden egentlig retning. Men da hun en dag rammes af en meget uventet nyhed, tager hendes liv en helt ny og noget mere ansvarstung retning. Hun er nemlig gravid i sjette måned.

Der er bare lige det ved det, at hun slet ikke ønsker at være mor. Så hvad gør hun nu? Og hvordan mon den biologiske far samt også Rakels nye flirt vil reagere?

'Ninjababy' er et ligefremt og skarpt fortalt komediedrama, der bl.a. handler om det at måtte tage ansvar for sig selv og sit liv og det at rejse sig igen, når man falder.

Med sin komiske slagside, skæve humor og en vordende ung mor, har filmen et vist slægtskab med bl.a. den finurlige Juno, mens også den mere alvorlige Precious har et tema som ungt moderskab i på menuen.

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.