Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

No Good Deed

En fremmed banker på Læs mere
2014
Thriller
84 min

Filmen 'No Good Deed' handler om Colin Evans, der er en ekstremt voldelig og kvindehadsk mand, som sidder i fængsel for mord.

En dag lykkes det ham at flygte, og da den desperate fange løber tør for transportmidler, beslutter han sig for at tage på husbesøg hos Terri, der er alene hjemme med sin datter. Colin charmerer sig ind i huset for at låne en telefon, men så snart den tidligere statsanklager lukker døren bag ham, er hun fange i sit eget hjem og fuldstændig i morderens vold. 

’No Good Deed’ er en god, gammeldags thriller om en kvinde, der terroriseres af en ond mand. Filmen handler hverken om superhelte eller talende biler og har ikke en kæmpe bogsucces i ryggen - alligevel åbnede den på førstepladsen i USA. Successen kan formentlig tilskrives de to hovedrolleindehavere. 

Den ekstremt charmerende Idris Elba, som vi bl.a. kender fra Mandela - vejen til frihed, og den Oscar-nominerede skuespillerinde Taraji P. Henson (The Curious Case of Benjamin Button). (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.