Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Northman

Episk vikingefortælling Læs mere
2022
Action
136 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Filmen 'The Northman' udspiller sig vikingetiden, hvor vi møder kongesønnen Amleth, der som dreng så sin far blive myrdet i koldt blod.

Nu flere år senere begiver han sig ud på et blodigt hævntogt for at gøre det af med sin fars morder, der ikke aner uråd, da han lever i troen om, at Amleth er død.

Vil det lykkedes Amleth at hævne sin far og sikre hans ære? Vil han kunne redde sin mor, dronning Gudrún? Og vil han mon selv kunne sætte sig på tronen efter sin far?

Her er temaer i spil som netop hævn og ære samt skæbne, når Amleth går blodigt bersærkergang i mudder og med blod på næverne.

'The Northman' har Alexander Skarsgård i rollen som Amleth. Han er bl.a. kendt fra andre film som The Legend of Tarzan og Godzilla vs. Kong.

Rollelisten byder endvidere på en række andre stjerner, så som Ethan Hawke, Nicole Kidman, Willem Dafoe og Anya Taylor-Joy, mens danske Claes Bang ses i en vigtig rolle.

Det er instruktøren Robert Eggers, der står bag den barske film. Han brød igennem med sin debutfilm The Witch, som han fulgte op med den Oscar-nominerede The Lighthouse. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.