Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Nun

Forhistorien til dæmon nonnen Læs mere
2018
Gyser
96 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Rakuten TV HBO Max

Gyseren 'The Nun' er den femte film i The Conjuring-universet, der startede med Nattens dæmoner i 2013. Den nye fortælling giver forhistorien til den dæmoniske nonne fra Nattens dæmoner 2.

I et fjernt rumænsk kloster begår en nonne selvmord under mystiske omstændigheder. Fader Burke og en novice bliver derfor sendt til klosteret af Vatikanet for at efterforske sagen. På stedet møder de en vanhellig tilstedeværelse og en overnaturlig ondskab, som tager form af en dæmonisk nonne. De må nu sætte alt ind for at stoppe den.

Filmen udspiller sig i 1952 - altså 24 år før begivenhederne i 'Nattens dæmoner 2', der også kredser om den onde nonnens gerninger - men 'The Nun' er derfor også et selvstændigt værk.

Udover The Conjuring-filmene består serien også af de to film om den besatte dukke Annabelle fra 2014 og 2017. Det er forfatteren bag netop de to, som har skrevet 'The Nun'. Filmen har yderligere gysermesteren James Wan som producer.

'The Nun' benytter sig, ligesom sine forgængere i franchisen, af en effektiv blanding af uhyggelig stemning og chokerende elementer. (copyright: kino.dk)

Varm op til filmen med vores The Conjuring-podcast.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.