Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Øjnenes hemmelighed

Genindspilning af Oscar-vinder Læs mere
2016
Drama
111 min
Kan streames på
Viaplay SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I thrilleren 'Øjnenes hemmelighed' er den pensionerede kriminaldetektiv, Ray Kasten, i gang med at skrive en roman for endelig at lægge fortiden bag sig.

Ray arbejder nu som juridisk rådgiver, hvilket afskærmer ham fra de barske realiteter, livet som mordefterforsker indebærer. Alligevel er han aldrig kommet sig over en uopklaret sag, der involverede mordet og voldtægten af hans kollegas datter.

Samtidig er der den hemmelige kærlighed til en anden kollega, der aldrig blev gengældt, og som af skæbnemæssige årsager dukker op til overfladen, da Ray beslutter sig for at kigge på den gamle mordsag en sidste gang. 

'Øjnenes hemmelighed' er en genindspilning af den argentinske Oscar-vinder med orignaltitlen El secreto de sus ojos, der på fornemmeste vis blandede krimiens mørke med en poetisk snert af romance og ikke mindst tegnede et samtidsbillede af Argentina i 70erne.

Genindspilningen har ikke været bleg for at hive de tunge skyts frem med en mildest talt imponerende rolleliste bestående af Julia RobertsNicole Kidman og Chiwetel Ejiofor. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.