Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Oskar & Josefine - Heksen fra nutiden

Actioneventyr for hele familien, der byder på en perlerække af danske skuespillere i birollerne! Læs mere
2005
Action
83 min
Kan streames på
Blockbuster

Oskar og Josefine er på sommerferie hos Oskars bedsteforældre, da Thorsen pludselig dukker op og tilbyder Josefine tre ture til fortiden som bod for hans tidligere gerninger. Snart er Josefine og Oskar tilbage i 1622, hvor de bl.a. møder Oskars forfader, Peder Rold.

Det viser sig, at Peders søster Kirsten er meget syg, og Josefine beslutter at rejse til nutiden efter medicin. Ikke mange dage senere er Kirsten på benene igen, men Oskar og Josefine har begået en frygtelig fejl: At lave om på fortiden får nemlig den konsekvens, at Oskars familie forsvinder fra nutiden, og de beslutter at rejse tilbage til Kirsten og Peder for at rette op på fejlen…

I mellemtiden har rygtet om den lille pige, der kan helbrede de syge bredt sig, og anført af byens mægtigste mænd – præsten og doktoren – anklages Josefine for at være en heks, der skal brændes på bålet. Den endelige dom ligger dog hos den frygtede Herredsfoged, der viser sig være ingen ringere end Thorsen.

Og denne gang har han ikke tænkt sig at lade Josefine slippe...

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.