Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Outpost

Et hold vs. en hær Læs mere
2020
Drama
123 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I den autentiske krigsfilm 'The Outpost' følger vi et hold amerikanske soldater, der er placeret dybt nede i en dal omgivet af bjerge i Afghanistan tæt ved den pakistanske grænse. Deres mission går ud på at stoppe Taliban med at rekruttere flere afghanere til deres terrorenhed.

Efter fire års forsøg på at tale den afghanske civilbefolkning til fornuft må de 54 soldater sande, at deres mission er mislykkedes. De bliver derfor sendt hjem, men inden afgangen bliver de angrebet fra bjergene af Taliban, og de amerikanske soldater må nu kæmpe en indædt ildkamp for at overleve.

”Kampen om Kamdesh”, som slaget blev kaldt, er det blodigste amerikanske sammenstød i den afghanske krig. Udover det blev enheden Bravo Troop 3-61 CAV, som de 54 soldater var en del af, den mest dekorerede enhed, da flere af soldaterne blev hædret med medaljer.

'The Outpost' er instrueret af Rod Lurie, der stod bag genfortolkningen af Straw Dogs og thrilleren The Contender med Gary Oldman.

Ringenes Herre-stjernen Orlando Bloom og Clint Eastwoods søn Scott Eastwood ses på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krigsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.