Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills

Historien om the West Memphis Three Læs mere
1996
Dokumentar
150 min

Filmen ‘Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills’ og dens to efterfølgende er uden tvivl hovedværker i true crime-dokumentargenren.

Filmserien følger retssagen om the West Memphis Three. Tre teenagere som i 1993 bliver anklaget for mord og seksuel lemlæstelse af tre små drenge som en del af et påstået satanistisk ritual i en lille by i Arkansas.

Men, hvor mange beviser har man egentlig? Og hvor meget er baseret på fordomme om de tre drenges udseende, tøjvalg og foretrukne rockmusik?

Filmene udforsker det lille bysamfund, hvor frygten for ”det fremmede” kan ende med at koste tre teenagere deres liv, og hvor den idylliske selvopfattelse blev fjernet for altid dén maj-dag i 1993.

Bag filmen står dokumentaristerne Joe Berlinger og Bruce Sinofskys, der med opsigtsvækkende interviews kommer vi både helt tæt på de tre anklagede drenge og ofrenes familier.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.