Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Party Girl

Party i provinsen Læs mere
2015
Drama
96 min
Kan streames på
Blockbuster

I dramaet 'Party Girl' har Angélique arbejdet på en natklub ved den fransk-tyske grænse i mere end et halvt liv, og selvom hun er blevet 60 år gammel, elsker hun stadig at feste med veninderne, der stort set er de samme som hendes kolleger.

Bejlerne er blevet færre med årene, men for den godmodige Michel, der har været hendes kunde gennem en årrække, er Angélique stadig kvinden i hans liv. En dag frier Michel til sin store kærlighed, og Angélique må tage sit liv, og sit levebrød, op til overvejelse.

Den fransk-producerede 'Party Girl', og dens beskrivelse af kærlighedslivet som 60-årig, er til dels et sidestykke til den chilenske Gloria med handlingen flyttet til et socialt lavere miljø. Hverdagsrealisme forstærkes af Angélique Lizenburger i hovedrollen, der mere eller mindre spiller sig selv i en film baseret på hendes eget liv.

'Party Girl' deltog i Un Certain Regard-konkurrencen i Cannes, hvor de tre instruktør blev hædret med en ensemble-pris. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.