Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

POKÉMON Detective Pikachu

Pokémon-karakteren går solo Læs mere
2019
Familie
104 min
Kan streames på
HBO Max Rakuten TV iTunes Blockbuster SF Anytime

I filmen 'POKÉMON Detective Pikachu' vågner den gule pokémon op efter et biluheld ude af stand til at huske, hvordan han havnede der.

Pikachu finder dog en ledetråd, der fører ham til den 21-årige Tim i storbyen Ryme City, hvor mennesker og Pokémons lever side om side i samarbejde.

Det viser sig, at Tim som den første person nogensinde kan tale med Pikachu, og snart kaster det umage par sig ud i at løse mysteriet om Tim fosvundne far, efterforskeren Harry Goodman, samt optravle hemmeligheden bag det mystiske stof R.

'POKÉMON Detective Pikachu' bygger på Satoshi Tajiris fænomenale Pokémon-univers, mens handlingen er baseres på Nintendo-spillet 'Great Detective Pikachu'.

Ryan Reynolds lægger stemme til den gule titelkarakter, og instruktøren står tidligere bag populære animationsfilm som Monsters vs. Aliens og Stor ståhaj. (Copyright: kino.dk)

Bemærk: 'POKÉMON Detective Pikachu' vises ikke med dansk tale.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.