Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Possession

Ole Bornedals amerikanske gyserhit Læs mere
2012
Gyser
92 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I Ole Bornedals amerikanske gyser 'The Possession' ser Clyde (Jeffrey Dean Morgan) og Stephanie Brenek (Kyra Sedgwick) ingen grund til bekymring, da deres yngste datter Em (Natasha Calis) køber en antik trækasse på et loppemarked.

Men Em udviser gradvist forøget interesse for kassen og knytter ligefrem et bånd til den. Forældreparret aner til at starte med ikke uråd, men i takt med, at deres datters opførsel bliver mere og mere skræmmende, frygter de, at noget ondt vil tage magten over familien.

Da de begynder at undersøge sagen nærmere, viser det sig, at æsken er bygget til at indeholde en såkaldt Dibbuk - en ånd, der besætter et menneske for til sidst at fortære sit offer.

Danske Ole Bornedal (Nattevagten) står bag 'The Possession', som indtog 1. pladsen på den amerikanske biografhitliste to uger i træk.

'The Possession' er angiveligt baseret på virkelige hændelser, og filmen er produceret af den genrevante Sam Raimi (Drag Me to Hell, The Evil Dead).

I rollerne som bekymrede forældre ses Jeffrey Dean Morgan, der spillede den psykotiske Edward Blake i tegneseriefilmatiseringen 'Watchmen' (2009), og Kyra Sedgwick, der bl.a. har spillet over for John Travolta i 'Phenomenon' (1996).

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.