Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Postmand Per - Filmen

TV-talentet Postmand Per Læs mere
2014
Animation
88 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster SF Kids iTunes

I filmen 'Postmand Per - Filmen' melder Postmand Per sig til en TV-talentkonkurrence i håb om at vinde en rejse med konen til Italien.

Men den joviale postmand har et langt større talent, end han troede, og snart er han på vej til London for at dyste mod den unge Jens Påske og hans overambitiøse manager, Wilfred Torden.

Men berømmelse, penge og flotte nye jakkesæt truer med at ødelægge det, som Per i virkeligheden holder allermest af, nemlig sin familie og venner og ikke mindst sit elskede job i posttjenesten. 

Verdens rareste postmand, Postmand Per, har kørt på BBC siden 1981 og er blevet vist i over 85 lande. Den hyggelige titelkarakter har gennem årene udviklet sig fra at være en almindelig postmand til nu at være ansat i specialposttjenesten, som udover postbilen har en helikopter, en motorcykel og en snescooter til rådighed.

Med ’Postmand Per - Filmen’ tager Per og hans kat Emil for første gang springet til biograflærredet. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.