Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Regnen skyller alt bort

Af manden bag Shoplifters Læs mere
2023
Drama
129 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Rakuten TV Blockbuster SF Anytime Viaplay Rent & Buy

Filmen 'Regnen skyller alt bort' er et sydkoreansk drama, der vandt den uafhængige Jurypris på Cannes Film Festivalen 2022.

Skuespilleren Song Kang-ho, kendt fra Bong Joon Hos film Memories of Murder og Oscar-vinderen Parasite, vandt desuden prisen for Bedste mandelige skuespiller i Cannes for sin præstation i denne film. 

Han spiller Sang-hyeon, som driver et renseri og er i konstant gæld, mens Dong-soo arbejder i en kirke, hvor forældre anonymt kan efterlade deres baby, hvis de ikke ønsker at beholde det. 

De to mænd sletter spor fra overvågningskameraerne, stjæler børnene for at sælge dem på det sorte marked. Deres liv kompliceres yderligere da en mor pludselig vender tilbage efter sin søn.

Gang Dong-won, der nok er bedst kendt for sin rolle i den højspændte zombiefilm Train to Busan 2: Peninsula, spiller rollen som Dong-soo, mens den anerkendte instruktør Hirokazu Kore-eda sidder i instruktørstolen.

Kore-eda har tidligere stået bag Min søns familie, Sandheden og ikke mindst publikumssuccessen Shoplifters, som var nomineret til en Oscar for Bedste udenlandske film i 2019. 

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.