Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Train to Busan 2: Peninsula

Efterfølger til zombie-hittet Læs mere
2020
Action
116 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster iTunes

Gyserfilmen 'Train to Busan 2: Peninsula' er en fortsættelse til den højspændte og sydkoreanske zombiefilm Train to Busan. Men en helt rigtig sequel er der dog ikke tale om, derimod en film med en ny historie sat i samme univers.

Filmen udspiller sig fire år efter, at zombie-epidemien brød ud og hærgede løs i den første film. Halvøen Korea blev således her sat i karantæne pga. de sultne kadavere. På halvøen hersker nu kaos, død og ødelæggelse.

Zombierne er ude af kontrol og de mennesker, der er tilbage, kæmper for deres liv. Men da Jung-seok - som undslap de blodige begivenhederne fire år forinden - får muligheden for at vende tilbage for at få fingrene i en formue, slår han til. Men i det hærgede område er mere end han og hans lille team regner med.

'Train to Busan 2: Peninsula' er zombie-action af intens karakter, der lægger sig i samme blodskudte vene som 28 dage senere og World War Z, hvor hurtigløbende zombier også er løs.

I samme univers finder man også animationsfilmen Seoul Station, der udspiller sig i forløbet op til den zombie-epidemi, som for alvor får fart på i ’Train to Busan’ og 'Train to Busan 2: Peninsula'. Alle tre film er instrueret af samme mand. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.