Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Rescue

Af folkene bag ‘Free Solo’ Læs mere
2021
Dokumentar
107 min

Dokumentarfilmen 'The Rescue' er historien om redningsaktionen i 2018, hvor tolv drenge og deres træner blev fanget dybt inde i en oversvømmet grotte i det nordlige Thailand.

Historien fortælles bl.a. med et væld af tidligere aldrig før offentliggjort materiale samt eksklusive interviews, hvor man således får et indblik i den dristige mission, det var at redde drengene og træneren i sikkerhed.

Publikum kommer således med ind på livet af bl.a. de vovemodige huledykkere, der tog turen ned i grottens dyb samt andre af aktionens modige redningsfolk.

'The Rescue' er samtidig også historien om en begivenhed, der gik verden rundt samt hvilken menneskelighed og varme, der strømmede både de fangede og redningsarbejderne i møde.

Filmen er lavet af folkene bag klatre-dokumentaeren Free Solo, der vandt en Oscar for Bedste dokumentarfilm. En kategori, der tidligere har taget favntag med naturen på forskellig vis. Bl.a. med vinderfilm som The Cove, En ubekvem sandhed og Pingvinmarchen.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.