Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ringenes Herre: De to tårne

Frodos eventyr fortsætter Læs mere
2002
Adventure
184 min
Kan streames på
HBO Max SF Anytime Amazon Prime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy

I 'Ringenes Herre: De to tårne' opdager de vildfarne hobbitter Frodo og Sam, at den mystiske Gollum følger i deres fodspor. Men da de fanger ham, viser han sig som et ynkeligt væsen, der selv blev fortæret af den ene ring. Han lover at vise dem vejen til Mordors sorte port, hvis de til gengæld vil sætte ham fri.

Aragorn, Legolas og Gimli ankommer til Rohans rige, hvor den engang så mægtige Kong Théoden er faldet under Sarumans magt gennem den skumle Slangetunges manipulationer.

Gandalf den Grå genfødes som Gandalf den Hvide efter sin voldsomme kamp med Balrog og ved hans tilbagekomst, minder han Aragon om hans skæbne; at forene Rohans folk med mennesket fra den sidste bastion mod mørket – Gondor.

I mellemtiden er de tilfangetagne hobbitter, Merry og Pippin, undsluppet de hæslige Uruk-Hai og flygtet ind i den mystiske og gamle skov Fangorn. Her møder de en uventet allieret mellem skovens gamle træer – Enten Træskæg, et levende og vandrende træ, hvis rige Saruman har decimeret.

'Ringenes Herre: De to tårne' er den midterste i Peter Jacksons første Tolkien-trilogi, der også inkluderer Eventyret om Ringen og Kongen vender tilbage.

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.