Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Rose

Bustur med Sofie Gråbøl Læs mere
2022
Drama

Filmen 'Rose' foregår i 1997, hvor Inger, hendes søster Ellen og svogeren Vagn ruller ud fra Aalborg Rutebilstation med kurs mod Paris.

Iblandt de andre rejsende er bl.a. viceskoleinspektør Skelbæk, som hurtigt gør sig til modstander af alt, hvad der afviger fra normaliteten.

Bussen er knap nok nået frem til den jyske motorvej, før Inger delagtiggør resten af selskabet i bussen i sin egen sindslidelse, hvilket lægger en dæmper på alle - ikke mindst på Skelbæk.

Ved ankomsten til Paris bliver det klart, at Inger har en skjult dagsorden. Gensynet med den franske hovedstad rejser en lang række spørgsmål for Inger og snart involveres hendes søster og svoger i jagten på svarene.

Det danske drama instrueres af Niels Arden Oplev, der tidligere har stået bag Drømmen, Mænd der hader kvinder og senest publikumshittet Ser du månen, Daniel.

Mere omtale af 'Rose' følger...Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.