Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Rose

Bustur med Sofie Gråbøl Læs mere
2022
Drama
106 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Den danske film ’Rose’ foregår i 1997, hvor Inger, søsteren Ellen og svogeren Vagn skal med bus til Paris.

Ingen ombrod ved dog, at Inger er skizofren, og det kommer som lidt af et chok, da hun annoncerer det. Især den forstokkede vice-skoleinspektør Skelbæk bliver forarget.

Det bliver en underholdende busrejse og tur i Paris, hvor Inger viser sig at have en skjult agenda. Undervejs beviser den sindslidende kvinde også, at man ikke skal dømme hende på forhånd.

’Rose’ er skrevet og instrueret af Niels Arden Oplev, der tidligere har stået bag bl.a. DrømmenMænd der hader kvinder og publikumshittet Ser du månen, Daniel. Historien er baseret på Oplevs egen søster, og beskriver det som sin mest personlige fortælling til dato.

I hovedrollen ses Sofie Gråbøl i den imponerende præstation som den skizofrene Inger, der ikke lige er sådan at bide skeer med. Rollelisten byder bl.a. også på Lene Maria Christensen, Anders W. Berthelsen og Søren Malling. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.