Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sinister 2

Baghuul er tilbage Læs mere
2015
Gyser
97 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Gyseren 'Sinister 2' handler om alenemoren Courtney Collins, der flygter fra sin voldelige eksmand sammen med tvillingedrengene Zach og Dylan.

De beslutter at søge tilflugt i en forladt gård, men inden længe dukker en privatdetektiv op. Gården har tilsyneladende huset en familie, der blev myrdet, og sagen er aldrig blevet opklaret. Privatdetektiven er dog overbevist om, at gården er det sted, hvor den dæmoniske ånd, Bughuul, vil slå til næste gang.

'Sinister 2' er efterfølgeren til den succesrige gyser fra 2012, hvori Ethan Hawke spiller en forfatter, der kommer til bunds i en makaber mordsag, som har forbindelse til det okkulte.

Filmens originalitet lå i blandingen af found footage og klassisk horror, og den dæmoniske Bughuul med de sorte huller i øjenhulerne er allerede blevet en ikonisk gyserfilmsfigur.

Mens Hawke er ude af 'Sinister 2' har James Ransone fra den første film fået genvalg, og han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at stoppe ånderne og hjælpe familien Collins. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.