Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sorry to Bother You

Splitterravende skør komedie Læs mere
2019
Komedie
105 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

Science fiction-komedien 'Sorry to Bother You' skildrer en alternativ udgave af nutidens Oakland, hvor telefonsælgeren Cassius forsøger at få sin skrabede tilværelse til at hænge sammen.

En dag finder han dog en magisk nøgle til at få professionel succes, der driver ham ind i et markabet univers.

Cassius Green (hvis navn udtales Cash is Green) er et fuldblods døgenigt, der fusker sig til et job som telefonsælger og viser sig at have forrygende evner i jobbet, da han opdager sin 'hvide' sælgerstemme.

Med raketfart gør han karriere i den uskønne branche og møder den mildt sagt kulørte chef Steve Lift, og herfra går tingene for alvor galt. Som i splitterravende skørt.

'Sorry to Bother You' er i den grad en langt ude oplevelse med orgier, mutanter og mikrofonhår, men ikke mindst er den overraskende politisk, fuld af hug til det kapitalistiske system og "the big, white man". Og så har den selvfølgelig et fedt soundtrack med Riley selv og score af Tune-Yards.

På rollelisten er bl.a. Lakeith Stanfield, der er kendt for sidste års Get Out og serien 'Atlanta', og Armie Hammer.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.