Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Speak No Evil

Dansk psykologisk thriller Læs mere
2022
Drama
97 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Den danske gyser 'Speak No Evil' er en ny film af Christian Tafdrup, der i 2018 trak overskrifter med sin debatskabende film En frygtelig kvinde.

Filmen handler om en dansk familie bestående af Bjørn, Louise og datteren Agnes, der bliver venner med et hollandsk par, da de er på ferie i Toscana.

Tilbage i Danmark får familien en invitation til at besøge parrets hollandske landsted, hvilket de vælger at takke ja til. Men lige så snart de ankommer, er hyggen fra Italien væk.

I stedet bliver danskerne udsat for en intensiverende, grænseoverskridende opførsel. Men tør de sige fra og ødelægge den gode stemning? Og er det i virkelighed dem, som er galt på den?

'Speak No Evil' er af instruktøren blevet kaldt en sammensmeltning af Funny Games og Force Majeure, der kombinerer brutal ondskab med satiriske elementer.

Christian Tafdrup har udtalt, at hans mål med 'Speak No Evil' har været at skabe "Danmarks mest ubehagelige film", og baseret på de vilde anmeldelser, som filmen fik, da den blev vist på Sundance Filmfestival, ser det ud til, at han har ramt plet. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.