Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Spider-Man 3: No Way Home

Nabolagets superhelt er tilbage Læs mere
2021
Action
148 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay

Superheltefilmen 'Spider-Man: No Way Home' er den tredje solofilm om Peter Parker i skikkelse af Tom Holland. Handlingen udspiller sig således efter Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home.

I den forrige film blev Peter Parkers hemmelige identitet som Spider-Man afsløret. Nu står den unge superhelt således i en helt ny situation, hvor nogle hylder ham som helt og andre som det stik modsatte.
 
Peter må derfor nu gøre alt, der er i hans magt for at manøvrere i både at være en helt almindelig teenager og verdens mest kendte ansigt efter afsløringen af hans alter ego.

Det er dog langt fra nemt, hvorfor han går til kollegaen Dr. Strange for at bede om hjælp. Her går det dog kun fra slemt til værre, da en trylleformular går galt og åbner helt nye virkeligheder ind til deres verden - og ikke mindst lader helten stå over for ikke bare én men flere skurke.

'Spider-Man: No Way Home' er en del af Marvels omfattende superhelte-univers, hvor Tom Hollands Spider-Man også har været at opleve i Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame.

Zendaya spiller igen MJ, mens flere gamle kendinge fra Spider-Man-filmene dukker op, bl.a. Alfred Molina, Willem Dafoe og Jamie Foxx. (Copyright: kino.dk)

Rating star
5.4
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.