Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Spiral: From the Legacy of Saw

Med historie af Chris Rock Læs mere
2021
Gyser
93 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster iTunes Viaplay

Gyserfilmen 'Spiral: From the Legacy of Saw' er den 9. film sat i Saw-franchisens univers, som tager sit udspring i seriemorderen John Kramer, senest set i Jigsaw i 2017.

I filmen er en ny seriemorder, der slår betjente ihjel, på spil. Detective Zeke Banks efterforsker sagen med sin nye makker, William, og alt tyder på, at personen bag er inspireret af den kendte Jigsaw Killer.

På gerningsstederne efterlades mystiske spiraltegn, og brutale og klamme fælder tages i brug i takt med, at Banks kommer dybere ned i den hjernevridende affære.

'Spiral: From the Legacy of Saw' er en spin-off, der bygger videre på filosofien fra de originale Saw-film, ligesom flere af seriens varemærker går igen, herunder de overraskende twists og modbydelige tortur-fælder. Instruktøren har selv beskrevet inspirationerne som 48 timer møder Seven.

Filmen er baseret på en idé af komikeren Chris Rock, der også har filmens hovedrolle overfor bl.a. Samuel L. Jackson som hans far, mens instruktøren bag Saw IISaw III og Saw IV vender tilbage til den blodige filmserie.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.