Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Steppeulven

Historien om Eik Skaløe Læs mere
2015
Dansk
107 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Viaplay

Det danske drama 'Steppeulven' tager sin begyndelse i 1962, hvor den unge generation gør oprør efter amerikansk forbillede. Fredsaktivisten Eik bliver efter en aktion smidt i varetægtsfængsel, hvor han møder og hovedkuls forelsker sig i Iben.

Den frisindede Iben har dog ikke nok i én mand, men i stedet for at lade sig kue prøver Eik at overgå hendes andre tilbedere. Forsøget dokumenteres i en evigt ufærdig bog, som også beskriver hans mange udenlandsrejser, nomade-tilværelse, stofmisbrug og ikke mindst passion for digtning.

Eik Skaløes korte liv var præget af stor rodløshed, og den danske poet måtte meget igennem, før han blev landskendt som forsanger i bandet Steppeulvene, der stod bag den legendariske rockplade 'HIP'.

Skaløes forhold til Halfdan Rasmussens datter, Iben Nagel Rasmussen, blev en evig jagt på det uopnåelige, og det er denne vinkel, filmen skildrer. Instruktøren Ole Christian Madsen har tidligere beskæftiget sig med virkeligheden som forlæg, da han stod bag den populære Anden Verdenskrigs-film Flammen & Citronen.

Med 'Steppeulven' griber han fat i et nyere kapitel i Danmarkshistorien, hvor sex, stoffer og rockmusik var på hastig fremmarch. I rollerne som Eik og Iben ses to friske ansigter, Joachim Fjelstrup og Marie Tourell Søderberg. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.