Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Storkene

Højtflyvende animationsfilm Læs mere
2016
Animation
87 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play Rakuten TV Blockbuster

Animationsfilmen 'Storkene' fortsætter den historie, som forældre har fortalt deres børn i århundreder: Om storken der kommer flyvende med den lille nye baby, som forsigtigt bliver anbragt i de nybagte forældres favn.

Men hvis man stadig tror, at det er storkene der kommer med babyerne, kan man godt tro om igen. Storkene er nemlig fulgt med tiden og har åbnet et online fragtfirma, som leverer pakkepost i stedet for spædbørn.

Selskabets bedste leveringsstork, Junior, har næbbet rettet mod en forfremmelse, men så kommer han ved et uheld til at aktivere babymaskinen, og en nuttet lille pige kommer til verden. Junior må nu hurtigst muligt levere barnet til hendes nye familie, inden bossen opdager, hvad der foregår.

Heldigvis er der hjælp at hente hos Tulle Forældreløs, det eneste menneske på Storkebjerget. Tulle og Junior begiver sig ud på deres første baby-levering, som måske kan minde alle storkene om, hvad deres sande formål er.

Filmen er skrevet og medinstrueret af Nicholas Stoller, som sidst instruerede Bad Neighbours 2. 'Storkene' er dog yderst børnevenlig, selvom man skal være forberedt på, at den vil inspirere de små til at stille det klassiske spørgsmål: "Hvor kommer babyer fra?" (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.