Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Syng 2

X-factor med dyr fortsætter Læs mere
2022
Animation
110 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV Blockbuster iTunes

Animationsfilmen 'Syng 2' er efterfølgeren til Syng om de talentfulde dyr, der stiller op til en sangkonkurrence.

Den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde. De skal nemlig opsætte en musical i Crystal Tower teatret i den berømte by Redshore City.

Det har de fået lov til af Crystal Entertainments nådesløse chef, ulven Jimmy Crystal, på én betingelse: De skal forsøge at overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke.

Hvis ikke det lykkedes, er Buster Moon og vennerne i store problemer med ulven. Derfor må de sætte alle kræfter ind på at holde deres løfte og samtidig sørge for, at deres musical bliver den bedste, Jimmy Crystal nogensinde har set.

Instruktørduoen fra den første film er tilbage, mens skuespillere som Scarlett Johansson, Reese Witherspoon og Matthew McConaughey også er tilbage på rollelisten i den originale version.

Filmens danske stemmer inkluderer bl.a. Mads Knarreborg, Annette Heick, Klaus Bondam, Torben Zeller, Emma Sehested Høeg, Andreas Jessen, Lars Mikkelsen og Bodil Jørgensen.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.