Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

True Grit

Coen-brødrenes western-remake Læs mere
2011
Western
110 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy
I 'True Grit' har den 14-årige Mattie Ross (debutanten Hailee Steinfeld) brug for hjælp til at finde sin fars morder og tage god gammeldags hævn, for hvis hun vil se retfærdigheden ske fyldest, må hun selv betale for det.

Mattie hyrer to hårde, frygtløse mænd - Reuben J. "Rooster" Cogburn (Jeff Bridges), en fordrukken U.S. Marshal, og LaBoeuf (Matt Damon), en pralende Texas Ranger der af andre årsager er ude efter den samme mand.

De tre begiver sig ud i indianerterritoriet i jagten på en rejse, som vil ændre Matties liv. Hun omgiver sig med mænd, der viser hende, om de har det, der skal til.
 
Filmen er en genindspilning af westernklassikeren ’De frygtløse’ (1969), der oprindeligt bygger på en roman om hævn og moral af Charles Portis (1968).

'True Grit' er nomineret til 10 Oscars, inklusiv Bedste film, Coen-brødrene som Bedste instruktører samt Bedste mandlige hovedrolle og Bedste kvindelige birolle til hhv. Bridges og Steinfeld.
Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
5.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere westerns

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.