Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Two Popes

Golden Globe-nomineret drama Læs mere
2019
Komedie
125 min
Kan streames på
Netflix

Dramaet 'The Two Popes' handler om to ældre og meget religiøse mænd, nemlig den konservative pave Benedict samt den kommende og noget mere liberale pave Francis.

Filmen emmer af veloplagt dialog og morsomme replikudvekslinger de to mænd imellem. Selvom dramaet er morsomt, er det dog bl.a. også alvorlige emner de to mænd diskuterer. Alt fra ensomhed til religion og tro, men også mindre tunge emner som fodbold og gode pizzaer.

I 'The Two Popes' må de to mænd sammen forsøge at finde en vej frem for den katolske kirke efter, at den forrige pave er død. Dette foregår netop i en række samtaler bag murene i Vatikanet, hvor de lærer af og inspirerer hinanden.

I rollen som pave Benedict ser man den Oscar-vindende Anthony Hopkins, man vil kende fra bl.a. thrilleren The Silence of the Lambs og dramaet The Human Stain. Pave Francis portrætteres af den Golden Globe-nominerede Jonathan Pryce, man bl.a. har set i dystopien Brazil og dramaet The Wife. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.