Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Vantage Point

8 Strangers. 8 Points of View. 1 Truth. - amerikansk thriller med Dennis Quaid Læs mere
2008
Drama
88 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime iTunes

I 'Vantage Point' er præsidenten blevet skudt!

Ved åbningen af et topmøde i Spanien om bekæmpelse af terror falder de fatale to skud mod den amerikanske præsident – for åbne kameraer.

Hele verden ser til i chok, mens bodyguards flokkes om den faldne eller søger i menneskemængden efter attentatmanden... og så rystes billedet af en bombeeksplosion.

Midt i kaos befinder sig bl.a. en spansk politimand, der har ofret mere, end han aner for kærligheden, en pige der er blevet væk fra sin mor, journalister og kamerafolk – og den legendariske Secret Service agent Barnes, der tog en kugle for præsidenten for blot et halvt år siden.

Blandt de rystede tilskuere i menneskemængden er også den amerikanske turist Lewis, der har gemt sine indtryk af den store dag på sit videokamera. Ved et nærmest tilfældigt møde mellem de to afslører Barnes’ skarpe blik og Lewis’ optagelser, at alt ikke er, som det ser ud...

'Vantage Point' er en intens thriller med bl.a. Dennis Quaid, Forest Whitaker og Sigourney Weaver.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.