Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Into the Woods

Musical over Grimms mange eventyr Læs mere
2015
Musical
125 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Disney+ Viaplay Rent & Buy

I 'Into the Woods' tilbyder en heks en bager og hans kone at hæve en gammel forbandelse, hun har lagt over dem.

Hvis de går ud i skoven og kommer tilbage med en ko så hvid som sne, en kappe så rød som blod, et hår så gyldent som korn og en en sko af guld, vil heksen opfylde deres højeste ønske og give dem et barn.

Bageren og hans kone bevæger sig derfor ud i skoven ganske uvidende om, at det selvsamme gør Askepot med sine gyldne sko, den lille Rødhætte, Jack og hans hvide ko samt en prins, der skal besøge den hårfagre Rapunzel.

Musicalen 'Into the Woods' er en moderne fortolkning af flere af Brødrene Grimms elskede eventyr som Askepot, Rapunzel, Rødhætte samt Hans og Bønnestagen. Meryl Streep spiller heksen, mens Anna Kendrick spiller Askepot og James Corden og Emily Blunt er det fattige ægtepar.

Filmen er baseret på Stephen Sondheims populære musical og instrueret af Rob Marshall, der har en del erfaring med genren fra film som Chicago og Nine. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.1
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musicals

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.