Gå til hovedindhold

Årets mest sexede film? Ny erotisk thriller med Ben Affleck i farlig hed affære!

Se den første forførende trailer

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Adrian Lyne har stået bag nogle af de hedeste værker i filmhistorien, da han havde sin storhedstid i 80'erne og 90'erne. Tænk blot på de sensuelle 9 1⁄2 Weeks, Fatal Attraction og 'Indecent Proposal'. Erotiske dramaer og thrillers af den fineste slags.

Nu er den i dag 80-årige instruktør tilbage - efter over 20 år - med en ny erotisk thriller, Deep Water, der byder på en sexede duo i front.

I den første teaser bliver der bogstavelig talt teaset. For det er ikke meget, vi får lov til at se.

LÆS OGSÅ: De 10 mest populære sexscener nogensinde

Fantasien bliver dog bragt sensuelt til live, og vi møder de to hovedroller i en intens scene, hvor det ikke kun er hede blikke, der er i spil. Ben Affleck stønner i hvert fald en hel del. Se selv traileren herunder.

'Deep Water' handler om et rigt ægtepar, der lever et i forhold med utroskab, jalousi og vrede, hvilket langsomt udvikler sig et dødfarligt katten-efter-musen spil. Og manden ender med at blive den hovedmistænkte, da hustruens elsker forsvinder.


I de to hovedroller ses Ben Affleck og Ana de Armas, der har fræk og sprængfarlig kemi ud over det sædvanlige. Ja, faktisk så meget, at parret begyndte at date efter filmens optagelser.

Det bliver sexet og farligt!

'Deep Water' får premiere den 18. marts på Amazon Prime.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.