Gå til hovedindhold

Beavis and Butt-Head vender tilbage i ny film og serie: Se deres radikalt anderledes look

Skaberen Mike Judge fremviser karakterernes nye deisgn

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Det er længe siden, vi har set noget til MTV's tidligere maskotter, Beavis and Butt-Head. Men nu er der både en serie og en ny film på vej til Paramount+. Det skriver Empire.

Beavis and Butt-Head blev oprindeligt skabt af tegneren Mike Judge i 1992 som en kortfilm, men blev forfremmet til regulær tv-serie i syv sæsoner på MTV fra 1993 til 1997.

En spillefilm, Beavis and Butt-Head Do America blev udsendt i biograferne i 1997, men herefter dalede interessen for de to kiksede teenagere og heavymetalfans.

Men nu har Mike Judge delt et billede af det umage makkerpar med de bøvede stemmer (leveret af Judge selv) på Twitter, og ud fra det nye design, har deres liv efter teenageårene ikke ændret sig voldsomt – der er i hvert fald tale om et par usoignerede, midaldrende mænd. Se billedet nederst i artiklen.

Hvorvidt dette look er det endelige, som filmen og serien kommer til at benytte, vides endnu ikke, for der kan også sagtens være tale om en joke fra Judge, men det bliver uanset hvad sjovt at se, hvordan han fortsætter historien.

Beavis and Butt-Head-filmen har endnu ingen premieredato, men kommer på Paramount+ i år.

Mike Judge's Twitter
Copyright: Mike Judge's Twitter

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.