Gå til hovedindhold

Dansker røg på hospitalet efter stunt med Sylvester Stallone: "Det var ubeskriveligt smertefuldt"

Pilou Asbæk åbner op om brutal skade

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Pilou Asbæk står overfor selveste Sylvester Stallone i superheltefilmen Samaritan, og det gik vildt for sig. Det fortæller danskeren om i en ny episode af kino.dks podcast, Den varme biografstol.

Her forklarer han bl.a. om sit stuntarbejde med den 76-årige Hollywood-legende, og åbner op om den modbydelige skade, som han blev ramt af undervejs i produktionen:

- Meget af det laver vi sammen. Men der hvor man flyver igennem luften, jeg får selv en lille flyvetur på et tidspunkt osv., det gør man jo selv i det omfang det er muligt.

- Problemet er bare, han [Sylvester Stallone, red.] vil gerne, jeg vil gerne selv, men der er også en forsikring, der betyder, at man ikke må gøre det selv. Og det er simpelthen fordi, at det kan gå galt, og det gjorde det jo så også for mit vedkommende.

- Jeg vred mit knæ af led, simpelthen. Jeg poppede en knæskal på den her film. Det var ret heftigt. Det var ubeskrivelig smertefuldt at vride sit knæ totalt af led og blive sendt på hospitalet.

- Man kan bare sige, at det blev slemt, men jeg kom tilbage og færdiggjorde filmen.

'Samaritan' kan ses Prime video nu. 

Lyt til hele podcasten herunder - eller på din foretrukne podcast-tjeneste:

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.