Gå til hovedindhold

Efter 'Game of Thrones': Pilou Asbæk har fundet sin nye internationale serie-rolle

Danskeren i trekantsdrama på kostskole for piger

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Pilou Asbæk er som bekendt ikke noget nyt ansigt i serieland. Han har således kunnet opleves i bl.a. flere danske titler som Forbrydelsen, Borgen og Efterforskningen samt ikke mindst i den internationale kæmpesucces Game of Thrones.

Nu vender den danske skuespiller tilbage i en international miniserie med trekantsdramaet Invitation To A Bonfire, hvor han skal spille den hemmelighedsfulde, geniale forfatter Leo Orlov, der er løst baseret på virkelighedens 
Vladimir Nabokov (Lolita).

Den 40-årige skuespiller er blevet castet sammen med Freya Mavor, som man bl.a. vil kende fra serien Skins, samt Ngozi Anyanwu, man tidligere har kunnet opleve i bl.a. HBO-serien 'The Deuce'.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk er Thor i ny Zack Snyder-serie om de nordiske guder

'Invitation To A Bonfire' er en seks episoder lang miniserie, der er baseret på Adrienne Celts bog af samme navn fra 2018. Det skriver Deadline.

Serien en psykologisk thriller, der foregår i 1930'erne på en kostskole kun for piger i New Jersey. Her følger man den unge russiske immigrant Zoya Andropova (Freya Mavor), der bliver trukket ind i et dødeligt trekantsdrama med skolens nyeste fakultetsmedlem, netop Pilou Asbæks forfatter, samt hans hustru. 

'Invitation To A Bonfire' er sat til en premiere på AMC+ i 2023.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.