Gå til hovedindhold

Mistillid, sex og kærlighed: Dar Salim og Sonja Richter i ny dansk bestseller-filmatisering

Se den første forførende trailer og de ildevarslende billeder fra 'Kærlighed for voksne'

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


"Kærligheden kan slå dig ihjel" lyder det i den intense første trailer til den danske Netflix-thriller Kærlighed for voksne med Dar Salim og Sonja Richter i de to bærende roller. Se traileren nederst i artiklen.

Udover den dramatiske trailer er der også offentliggjort en række stemningsfulde billeder fra filmen, hvor man får yderligere kig på bl.a. de to hovedrolleindehavere samt Sus Wilkins, der spiller arkitekten Xenia. Du finder billeder herunder.

'Kærlighed for voksne' er en psykologisk thriller, der følger Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter), der på overfladen ser ud til at have alt, hvad hjertet begærer. Med andre ord: Det perfekte liv.

LÆS OGSÅ: 
Top 10 bedste danske krimi-thrillers

Der bliver dog snart slået skår i idyllen, da Leonora til en fest ser sin mand med en yngre kvinde, netop arkitekten Xenia.

Leonora tager nu en slagfærdig beslutning. Hun nægter at være en kvinde, der bliver forladt - koste hvad det vil!

Den danske thriller er baseret på romanen af samme navn skrevet af Anna Ekberg, der er fællespseudonym for forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich.

LÆS OGSÅ: 13 danskere i de største udenlandske tv-serier

Dar Salim kender man fra bl.a. Underverden samt serierne Borgen og Game of Thrones, mens man har kunnet opleve Sonja Richter i film som Elsker dig for evigt og Afdeling Q: Kvinden i buret samt også serien Borgen.

Herudover finder man som nævnt Sus Wilkins på rollelisten, der bl.a. også byder på Mikael Birkkjær, Lars Ranthe, Morten Burian, Benjamin Kitter, Karoline Hamm og Natalï Vallespir Sand.

'Kærlighed for voksne' har premiere på Netflix den 26. august 2022.

Kærlighed for voksne Netflix
Kærlighed for voksne Netflix
Kærlighed for voksne Netflix
Kærlighed for voksne Netflix
Kærlighed for voksne Netflix
Kærlighed for voksne Netflix

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.